Посочените по-долу цени са за цялата къща до 8 човека (Делници).

 

Период Цена
1 ден 200 лева
2 дена 250 лева (125 лв/ден)
3 дена 300 лева (100 лв/ден)
4-5 дена  90 лева на ден
1 седмица  560 лева (80 лв/ден)


Цените, посочени по-горе са цени за наем на цялата къща, до 8 човека. В зависимост от продължителността на престоя, цената е от 10 лева на човек на вечер, което е една наистина добра оферта.
Ако сте по-малка група, ще се опитаме да предложим наем на отделни стаи на BB принцип, затова моля, свържете се с нас. В такъв случай няма да имате достъп до кухня и пералня – само душ, тоалетна и барбекю.

По-дълъг престой след уговорка.
Забележка: Горепосочените цени не важат за празнични дни като Коледа, Нова година, Гергьовден и др. През период на промоция важат цените посочени в промоцията.

Пътуване до Велико Търново е лесно от повечето големи градове на България. Ние можем да организираме наем на автомобил, ако желаете това. Също можем да организираме транспорт на групи до 6 човека от Търново до нашата къща за гости срещу 80 лева. За организиране транспорта на по-голяма група, моля свържете се с нас.
В цената за наема на къщата са включени два от нашите планински велосипеда модел Giant “Rincon”. Ако желаете повече от тях, цената е 10 лева на ден за всеки.

Условия за резервация и ползване на Вила Сандра

1. Къща за гости Сандра се предлага за максимум от 8 гости. Ако доведете повече с вас, това се счита за анулиране на договора.
2. Депозит в размер 50% от наема, трябва да се плати по банкова сметка
Robert Roy Murray
Bank: ProCredit Bank
IBAN BG72PRCB92301013703515
Докато не получим тази сума, датите, които желаете ще останат свободни за други гости. Останалата сума в размер на 50% трябва да платите при пристигане.
3. При отказ от резервация депозитът от 50% НЕ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА.
Ако по някаква причина, ние отменим резервацията ви, или ще ви предложим нови дати, или ще върнем депозита ви.
4. Задължително трябва да ни уведомите ако счупите или развалите оборудване, обзавеждане или бельо както в къщата, така и в градината.
5. Цялото обзавеждане и оборудване ще Ви бъде показано и начина на работа обяснен. Липсващи неща ще бъдат считани за крадени с естествени последици при такива случаи.
6. Ние не можем и няма да бъдем считани за отговорни за лични загуби или травми на Вас или компанията ви. Изборът за сключване на такава застраховка със застраховател е ваш.
7. Информацията, която трябва да ни предоставите за направа на резервация е единствено за наше ползване и сигурност и няма да бъде предоставяна на други, с изключение при поискване от властите или при анулиране на договор.
8. Вие приемате тези условия при резервация, независимо дали сте ги прочели изцяло или сте ги разбрали напълно.