село Горко Калугерово Централна България е истински рай за тези, които обичат да прекарват свободното си време навън – дали това ще бъде разходка сред природата или просто наслада от свободата на летния климат на припек, или подготовка на вкусна храна в нашето барбекю.
Ние предлагаме безплатно използване на 2 от нашите „Giant” планински велосипеди (маунтийнбак) при наемане на нашата къща. Като цяло разполагаме със 7 висококачествени велосипеди „Giant” както и ремарке за малките деца, които не могат да карат самостоятелно. В околността има прекрасни междуселски пътища, които свързват малките селца наоколо, както и огромна мрежа от горски пътеки, повечето от които не съществуват на никоя карта, така че може да имате различен маршрут за всеки ден.
Ние разполагаме с различни предложения за маршрути в зависимост от изискването на клиента – от леки до екстремни изкачвания и спускания.
яаз. Александер Стамболийски Близкият язовир „Александър Стамболийски“ предлага красиви пейзажи и възможност за пешеходни разходки или колоездене – както по пътя на северната си част, така и път около него. На южната страна има малък „плаж“ и ваканционно село, което е достъпно през селата Добромирка и Младен и ние с удоволствие ще ви приберем ако желаете (заедно с вашите велосипеди) с нашата лодка, ако искате да избегнете голямото изкачване обратно. През лятото температурата на водата стига до 30 градуса и е чудесна за разхлаждане след разходката или колоезденето.