с. Бяла Река Излетите с 4х4 Off-Road са чудесен начин да се види почти девствената част на Централна България – невероятната мрежа от горски пътеки, ползвани за извозване на дърва, комбинирани с чакълести и павирани пътища, преди време главни артерии между селищата, ще ви до невероятни места. 
Можем да започнем нашето пътуване веднага от селото, пътувайки 25 километра без да пресичаме пътища или можем да започнем от друго място в зависимост от състоянието и желанията – някои маршрути са по-лесни от други, други са по-равни и предпочитани за по-спокойно каране, а трети са с големи изкачвания и спускания.
Офроуд Тур

Можем да ви разходим и около язовир Стамболийски по стар път, за да видите изоставено селище с показваща се между дърветата камбанария на църквата. Вие можете да изберете кой вид пътуване бихте желали и ние ще дадем най-доброто от нас с нашите познания за района, за да ви предложим подходящ оф роуд маршрут.
За да се чувствате удобно и в безопасност ние ограничаваме пасажерите до трима в автомобил и 2 часа оф роуд пътуване струва 130 лева, включително освежителни напитки и продукти.

Ако това не е достатъчно и търсите повече тръпка, можем да ви препоръчаме нашите приятели от Wildrovers, (Уайлдровърс) които могат да ви напътстват, докато шофирате един от техните напълно оборудвани 4х4 автомобили през труднодостъпни терени.
Дори и никога да не сте карали оф роуд преди, те са идеалните инструктори, които да ви представят спорта, техниката и уменията от които се нуждаете. Цял ден оф роуд за 4 участника струва 295 лева, които включват вземане и връщане, обяд, гориво, подпомагащ автомобил и уроци.

Уайлдровърс Диско Ако имате основните умения могат да се организират по-дълги екскурзии. Например няколко дневни оф роуд пътувания с връщане в нашата къща всяка вечер или такива с начало и край нашата база, комбинирани с кампинг и настаняване в други къщи и хотели. Тъй като всеки маршрут е индивидуално избран за клиента, моля свържете се с нас относно Вашите изисквания, за да ви направим оферта.
Цените включват наем на един от автомобилите на Wildrovers – водач и 4 пасажера, гориво, както и поддръжка и възстановителни умения от техните оф роуд експерти.
За допълнителна информация или резервация, моля свържете се с нас или Wildrovers на телефон +359 887 150261.